Nie wiem co mam kupić dzieciom na święta. Na te święta najzwyczajniej nie mam zielonego pojęcia, po prostu większość rzeczy już mają i nie ma z czego wybierać. Dajcie jakiś pomysł, albo co sami kupujecie swoim dzieciakom.
W mojej rodzinie hitem są na razie gry, więc wiem, co kupować, żeby każdy był zadowolony. Duży wybór można znaleźć chociażby tutaj - https://www.morele.net/strefa-gracza/gry-konsole-i-pc/gry-xbox-one-734/. Nie przesiadujemy całymi dniami przed komputerem, bo i dorośli i dzieci mają na to wyznaczony czas i każdy się tego trzyma.
W mojej rodzinie nigdy nie było zwyczaju dawania prezentów pod choinkę. Częściej obdarowywaliśmy się na Mikołajki, ale w tym roku nastąpiły zmiany. Chyba wszystkim kupię kapci, bo nie mam pomysłu Tak już na serio to brakuje mi prezentu dla taty. Ktoś rzuci jakiś nowy pomysł?
[quote="ekstra_Angelika"]W mojej rodzinie nigdy nie było zwyczaju dawania prezentów pod choinkę. Częściej obdarowywaliśmy się na Mikołajki, ale w tym roku nastąpiły zmiany. Chyba wszystkim kupię kapci, bo nie mam pomysłu Tak już na serio to brakuje mi prezentu dla taty. Ktoś rzuci jakiś nowy pomysł?[/quot